Články

Krajské kolo Logické olympiády 2021

pátek 5. 11. 2021

V pátek 5. 11. 2021 proběhlo v Pardubicích krajské kolo Logické olympiády.

Mezi 41 účastníky v souboji mozků výrazně převažovali žáci gymnázií. Naši školu reprezentovali 2 úspěšní řešitelé základního kola a rozhodně se neztratili! Stanislav Doubravský ze 3. B skončil na devátém místě a Jiří Richtr ze 3.I na místě dvanáctém. Za zmínku určitě stojí fakt, že zbylá místa v TOP 19 obsadili gymnazisté. Děkujeme za předvedené výkony při reprezentaci školy. Věříme, že se příště setkáme i s dalšími žáky školy při soutěžích s matematickou tematikou.

9. 11. 2021   Mgr. Robert Venzara

Další články, které by vás mohly také zajímat

Konečně kvíz!

Neuvěřitelné se stalo skutečností – kvíz, který jsme ve spolupráci s Dramatickým souborem a JUKONem připravili na říjen 2020, se ve středu 10. listopadu opravdu konal.

Nutno podotknout, že jsme ho nejprve odložili na listopad 2020, poté na únor 2021 – realitou se stal více než po roce přerušovaného lock-downu. Potěšitelné je, kromě známých matadorů z řad veřejnosti se soutěže zúčastnili hlavně žáci 1. a 2. ročníků. Vítězem ...

Den plný krásy

V úterý 2. listopadu se třídy 2.A  a 2. H vydaly na exkurzi do Prahy.

Na programu byla sbírka starého evropského umění v majetku NG, která se nyní nachází ve Schwarzenberském paláci na Hradčanském náměstí. Žáci se tváří v tvář setkali s tím nejcennějším, co lze v naší zemi spatřit na jednom místě – s malbami Albrechta Dürera, Petera Paula Rubense, Rembrandta van Rijna, Karla Škréty a Petra Brandla, a také s plastikami ...

Podzimní vydání Elektronky

Vychází obnovený školní časopis Elektronka

Podzimní číslo Elektronky je publikované zde: Elektronka - podzimní vydání Čtěte, sdílejte, a pokud budete mít zájem, můžete přispět i do připravovaného zimního čísla!