Články

Krajské kolo vzdělávacího projektu Enersol 2021

čtvrtek 24. 6. 2021

Naše škola se tak jako každý rok účastnila soutěže Enersol, která se zaměřuje na témata obnovitelných zdrojů energií, úspor energií a snižování emisí v dopravě v rámci školních vzdělávacích programů.

Soutěž proběhla v rámci všech možností a omezení, která nám tato doba velí, velmi úspěšně. Žáci reprezentující naši školu se umístili na předních místech.

Josef Bartůněk obsadil 1.místo v kategorii Enersol a praxe s projektem “Hempcrete – Stavby v souladu s přírodou“. Miroslav Doležal a David Kubeček skončili na 2. místě v kategorii Enersol a popularizace s projektem “WEB  -  ekologicky a bezpečně v lese“.

Josef Bartůněk bude reprezentovat naši školu i v národním kole. Za hladký průběh celé akce patří veliké poděkování také realizačnímu týmu a sponzorům.

Matěj Chvojka

24. 6. 2021   Mgr. Kateřina Jiroutová

Další články, které by vás mohly také zajímat

Vyhodnocení motivačního programu ČEZ Distribuce

V pondělí 28. 6. proběhlo na prknech Východočeského divadla Pardubice slavnostní předání maturitních vysvědčení absolventům školy.

Tohoto předávání se zúčastnili i zástupci ČEZ Distribuce v čele s ředitelem společnosti a starostka MO1 Pardubice. Důvodem jejich účasti bylo vyhodnocení letošního ročníku Motivačního programu Prokopa Diviše, který je určen pro žáky vyšších ročníků elektrotechnických oborů. Programu se zúčastnilo ...

PRO-WAS - Ústřední kolo soutěže v programování

Žáci, kteří postoupili z krajského kola konaného v dubnu na naší škole, dosáhli pěkných výsledků i v celostátním kole.

Animované obrázky ilustrují zadání krajského kola. Umístění v ústředním kole: Tomáš Mengler (2. E) 12. místo v kategorii programování Pavel Adámek (3. D) 7. místo v kategorii programování webu Tomáš Bezděk (3. E) 18. místo v kategorii programování webu Soutěžícím blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci ...

Úspěch žáků grafického oboru v soutěži na logo čtenářského klubu

Žáci druhého a čtvrtého ročníku grafického oboru excelovali v soutěži na logo čtenářského klubu ClubCafé Pessoa v Hradci Králové.

Čtenářský klub, který sídlí v komunitní kavárně ClubCafé Pessoa, je pro lidi z Hradce Králové a okolí, kteří mají chuť se společně pustit do čtení a pak se jednou za měsíc sejít a o knize si popovídat. Klub funguje od roku 2015 jako jedna z aktivit ClubCafé Pessoa při Občanském poradenském středisku. ...