Články

Maturitní ples oborů M 2017

pátek 27. 1. 2017

Oprášit společenský oděv, naleštit boty, hodit se do gala a vyrazit do víru připraveného tanečního sálu je jedním z těch nejpříjemnějších okamžiků každého maturanta.

Je to znamení toho, že se studenti a studentky nenechali překvapit a překonali leckteré nástrahy, které je nakonec dovedly až před dvě poslední překážky – úspěšně dokončit čtvrtý ročník a složit maturitní zkoušku.

Letošní ples SPŠE Pardubice, který proběhl 27. ledna v Ideonu, nebyl výjimkou a opět to byla spektakulární podívaná, kdy všichni návštěvníci měli příležitost zhlédnout nápaditá vystoupení jednotlivých maturitních tříd a slavnostní šerpování budoucích maturantů, ke kterým letos přibyl první maturitní ročník oboru Informační technologie – Grafika a webdesign.

Našim maturantům přejeme mnoho štěstí a úspěchu při skládání maturitní zkoušky, kterou ukončí svoje působení na SPŠE Pardubice, a jako milou připomínku přikládáme pár fotek z maturitního plesu.

2. 2. 2017   Mgr. František Věcek

Další články, které by vás mohly také zajímat

UM-GRAF: Nová grafická soutěž na SPŠE

Studentská rada SPŠE vyhlašuje novou soutěž pro studenty SPŠE.

Rád kreslíš, maluješ nebo vytváříš digitální grafiku? Chtěl/a by si, aby tvé dílo bylo vystaveno na chodbě naší školy? Přihlas svojí práci do měsíční soutěže UM-GRAF. Máš nějaké dotazy? Napiš nám: UM-GRAF@spse.cz Pravidla: Každý měsíc bude vybráno jedno dílo z řad studentů SPŠE. Vítězná díla budou vystavena na nástěnkách v přízemí (před B101 ...

Ozvěny soutěže

Ve čtvrtek 19. 1. žáci SZŠ změřili svoje síly při výrobě elektronického FM vysílače a efektu běžícího světla.

Jednalo se o obdobu úterní soutěže. Toto klání se uskutečnilo na pracovišti Do Nového proto, že úterní soutěž byla plně obsazená a zájemci z řad SZŠ by tak přišli o možnost soutěžního setkání. V rámci projektu "Podpora technického vzdělávání" SPŠE tedy uspořádala toto 2. kolo. Nejlepší účastníci obdrželi ...

Praktická elektronika 2017

Dne 17. ledna 2017 se na Střední průmyslové škole a Vyšší odborné škole v Pardubicích na pracovišti Do Nového uskutečnil čtvrtý ročník soutěže Praktická elektronika 2017.

Soutěž byla určena pro žáky osmých a devátých tříd základních škol, kteří se zúčastnili v hojném počtu. Přihlásilo se a přijelo celkem 100 žáků a žákyň z devíti základních škol. Úkolem každého soutěžícího bylo dle osazovacího plánu ...