Články

Stolní tenisté obhájili 1. místo z minulého roku

středa 9. 10. 2019

Ve velkém stylu se předvedli při obhajobě loňského vítězství naši stolní tenisté.

        Suverénně bez prohry postoupili do krajského finále, které pořádá 5. listopadu Litomyšl. Tým okolo druholigového hráče Honzy Dostála s Lukášem Valčíkem, Lukášem Netolickým, Ondrou Halbrštátem, Adamem Holekou a Janem Novotným se tak opět kvalifikoval na krajské finále do Litomyšle.

       Obhájit vítězství a postoupit byl náš cíl, a proto celý tým zaslouží poděkování. Budeme jim zároveň držet palce, „republika“ je v silách tohoto týmu.

Mgr. Michal Kutálek

9. 10. 2019   Mgr. Kateřina Jiroutová

Další články, které by vás mohly také zajímat

Setkání žáků SPŠE se zástupci energetiků

Ve středu 9. 10. 2019 se žáci na pracovišti Do Nového setkali se zástupci firmy ČEZ Distribuce a Asociace energetických manažerů.

Zástupci ČEZ seznámili žáky s profilem naší největší firmy, s možnostmi budoucího uplatnění absolventů, a především pak s motivačními programy, směřujícími do oblasti výchovy budoucích elektrotechniků. Jedním z takovýchto programů je i „Motivační program Prokopa Diviše“, jehož ...

Soutěž o návrh PLAKÁTU, VSTUPENEK, POZVÁNEK a PROGRAMŮ maturitního plesu SPŠE a VOŠ Pardubice

Máte talent na grafiku? Chtěli byste si přivydělat něčím, co Vás baví dělat a v čem jste dobří, a zároveň se tím můžete pobavit a pomoci? Neváhejte a přidejte se do soutěže o návrh plesového PLAKÁTU, VSTUPENKY, POZVÁNKY a PROGRAMU.

Stačí mít originální nápad a poslat ho realizovaný na čtyřech grafických návrzích do 21. listopadu 2019 na e-mail svoboda@spse.cz a čekat, zda zrovna Váš návrh vybereme a Vy vyhrajete náležitou peněžní ...

Maturita trochu jinak

Nejlepší středoškoláci z elektrotechnických oborů měli počátkem října příležitost strávit tři dny na tzv. „Distribuční maturitě".

Ta se zaměřovala na zařízení vysokých a velmi vysokých napětí a uskutečnila se v centru ČEZ “Hučák” v Hradci Králové. Stáž se skládala z přednášek a besed, zaměřených na distribuci elektrické energie, a dále z exkurzí např. na dispečink Skupiny ČEZ, vysokonapěťovou rozvodnu, ...